Дома > За нас >За компанијата

За компанијата

Нашата историја

Jinan Sunna меѓународна трговија копродукции, Ltd. се фокусираше на врвен квалитет на секаков вид на CNC машини индустрија за 3 години во Кина. Започнавме како мала операција, но сега станавме еден од водечките добавувачи во индустријата за ласерски машини CNC во Кина.

Денес, Sunna Intl е еден од врвните производители на квалитетни CNC производи за гравирање и машини за сечење, како што се:Машина за обележување со ласерски влакна, СО2 машина за ласерско гравирање, машина за ласерско сечење со влакна, машина за ласерско заварување, машина за чистење со ласерско отстранување на 'рѓа,cnc рутер, и машински додатоци.

Нашата фабрика

Jinan Sunna International Trade Co., Ltd се наоѓа во кинескиот прекрасен пролетен град-Џинан. Како глобален снабдувач во CNC ласерски гравер и секач, обработка на дрвоЦПУ рутер, Машини за гравирање на камен и други машински делови, Sunna Intl треба да создаде додадена вредност за клиентите ширум светот.

Производите го вклучуваат следново

1. Ласерска машина за обележување

2. Машина за ласерско гравирање и сечење

3. Ласерска машина за сечење влакна

4. ЦПУ рутер

Ние доставуваме различни CNC производи низ целиот свет до широк спектар на компании ширум светот, почнувајќи од големи мултинационални организации до мали индивидуални компании.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept